Harmonikan soitonopetus Turussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harmonikan soitonopetus Turussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harmonikan soitonopetus Turussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harmonikka-alan ammattilainen, Etelän Harmonikka, tarjoaa asiakaslähtöistä ja ystävällistä palvelua kaikille harmonikan soitosta kiinnostuneille. Liikkeestämme Turun Maariankadulla löydät laajan valikoiman sekä uusia että käytettyjä harmonikkoja sekä muun muassa hihnat, laukut, reput ja muut soitintarvikkeet. Teemme myös harmonikkojen huollot ja viritykset sekä tarjoamme soitonopetusta harmonikalle! Lue lisää harmonikan soitonopetuksesta ja aloita uusi upea harrastus musiikin parissa tai kartuta jo oppimiasi taitoja.

Harmonikkaopetus – Raimo Leppänen

Pitkän linjan harmonikka-asiantuntija Raimo Leppänen tarjoaa mahdollisuuksien mukaan yksityisopetusta harmonikan soittamisessa kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille soittajille. Tunnit pidetään liikkeessämme Turussa. Harmonikan soittotunnin pituus on 30 min.

Hinta: 15 €/kerta

Tarjoamme myös melodiabassoharmonikkatunteja sopimuksen mukaan. Harmonikan opetuksesta on apua eri sormitekniikoiden sekä vaihtobasson ja bassosoolojen käyttöön. 


Ota yhteyttä Etelän Harmonikkaan ja kysy lisää soittotuntimahdollisuuksista!

Harmonikan soittamisen aloittaminen on helppoa ja mukavaa!

Haluaisitko oppia soittamaan harmonikkaa? Harmonikka on hienoääninen soitin, jolla soiton harrastamisen aloittaminen on mukavaa ja helppoa. Tuttujen ja yksinkertaisten melodioiden soittaminen harmonikalla on suhteellisen helppoa, joten pääset jo pian aloittamisen jälkeen nauttimaan oikealta kuulostavasta soittamisesta. Toki mitä pidemmälle soittoharrastuksessasi etenet, sitä monimutkaisempia melodioita pääset ja opit soittamaan, ja vaikeusaste kasvaa.

Millaisella harmonikalla voi aloittaa soittoharrastuksen?

Harmonikan soittamisen voit hyvin aloittaa käytetyllä, vanhallakin soittimella, joka kuitenkin on täydessä toimintakunnossa. Harmonikka on siitä armollinen soitin, että se tarjoaa soittamisen iloa ja oikealta kuulostava soittamista laadustaan riippumatta! Edetessäsi soittoharrastuksen parissa huomaat kuitenkin pian hyvälaatuisen harmonikan tuomat edut ja ilot. 


Etelän Harmonikka tarjoaa kattavan valikoiman sekä käytettyjä että uusia harmonikkoja! Liikkeessämme Turun Maariankadulla pääset tutustumaan erilaisiin soittimiin, ja opastamme mielellämme juuri sinulle sopivan harmonikan valitsemisessa.

Uudet harmonikat Käytetyt harmonikat

Aloita uusi harrastus harmonikan soiton parissa!

Ota yhteyttä Etelän Harmonikan Raimo Leppäseen ja aloita uusi upea soittoharrastus! Tarjoamme harmonikan soitonopetusta Turussa kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille soittajille. Saat meihin parhaiten yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Voit myös tulla piipahtamaan liikkeessämme Turussa!