HARMONIKAN HUOLTO JA VIRITYS TURUSSA

Yhteystiedot ja sijainti

HARMONIKAN HUOLTO JA VIRITYS TURUSSA

Yhteystiedot ja sijainti

HARMONIKAN HUOLTO JA VIRITYS TURUSSA

Yhteystiedot ja sijainti

Etelän Harmonikka on palveleva soitinliike Turussa. Tarjoamme asiakkaillemme harmonikan huoltoa ja viritystä kahden vuosikymmenen monipuolisella kokemuksella. Ota yhteyttä Etelän Harmonikan Raimo Leppäseen, kun tarvitset harmonikka-asiantuntijan palveluita Turussa! Kivijalkamyymälämme sijaitsee keskeisellä sijainnilla Maariankadulla.

Tuo harmonikkasi huoltoon Etelän Harmonikkaan!

Kauttamme saat kattavat harmonikan huoltopalvelut harmonikan iästä, merkistä ja kunnosta riippumatta. Huonokuntoinenkin harmonikka voi saada uuden kauniisti soivan elämän asianmukaisen ja ammattitaidolla suoritetun huollon myötä. Harmonikan viritys tehdään huollon yhteydessä.

Harmonikkaa on huollettava säännöllisesti. Sopiva huoltoväli normaalikäytössä on noin 5 vuotta. Harmonikka koostuu jopa 7 000 eri osasta, ja siksi pienetkin viat voivat aiheuttaa ongelmia soittimen toimintaan. Harmonikan säännöllinen huoltaminen vaikuttaa sekä omaan soittomukavuuteen että kuulijoiden musiikkikokemukseen, sillä säännöllinen virittäminen parantaa soittimen vireessä pysymistä. Huoltovälin pituuteen vaikuttaa soittimen käyttö – kovimmassa käytössä olevat soittimet kannattaa huoltaa jopa kerran vuodessa.

Kaikki harmonikan huolto- ja virityspalvelut saman katon alta!

Etelän Harmonikan Raimo Leppänen huoltaa ja korjaa kaiken merkkiset harmonikat vuosikymmenten vankalla kokemuksella. Teemme niin täsmäkorjauksia kuin täyshuoltojakin. Turun liikkeestämme löytyvät myös kattavat varaosavarastot monenlaisten vikojen korjaamiseen. Meiltä onnistuvat taidolla myös mikrofoniasennukset ja -korjaukset.

Otamme harmonikan huoltotöitä vastaan koko Suomen alueelta!

Ota yhteyttä ja kerro harmonikkasi huoltotarpeesta. Voit myös tuoda soittimesi näytille liikkeeseemme, niin teemme arvion huollon tarpeesta. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin harmonikan huoltoon ja viritykseen liittyen!

Tilaa harmonikan huolto ja viritys